Tip Tapping.

februára 05, 2014

Hneď takto z úvodu vám chcem poďakovať za komenty k minulému článku, je pekné vidieť,že niesom jediný blázon zberateľ a uchovávateľ a že sme v tom spolu! Strašne som sa pri niektorých priznaniach pri rannej káve nasmiala, i stotožnila i sa zamyslela nad životom, díky za to, super ste!

K fotkám, dlho tu nebolo nič čiernočiene s čiernou a šmahom bielej, ale to som hneď napravila. Ak sa vám bude zdať, že šaty sú trochu krátke, tak sú. Ale láska dĺžky prenáša a ja ich nepošlem chudiny napospas osudu, ešte si ich ponosím pokiaľ mi to vek a etický kódex mestskej hromadnej dopravy povolí.

Minule som vám ešte vypisovala o prelomovosti tohto týždňa. Tak už je to tu! Tí, čo videli instakilogram asi tušia vedia, tí čo nie, sa raz tiež dozvedia. Ja som zatiaľ vytešenec roka!

Kedže veľmi nemám čo s časom, dostala som sa i k televízii [zhorím v pekle] a sledujem ako ľudia dávajú Zbohom Slovensku. Ono to až nie je taká špatná relácia, ja im odpustím aj tú občas prílišnú drámu a nádych reality show, lebo ja som po tom taká namotivovaná že až! A to ako nie na odchod zo Slovenska [na to som namotivovaná i bez tejto relácie],ale ako tam tak tí ľudia [úspešnejší] hovoria o sebe, ako čo dosiahli a prečo a každý z nich dôjde k prostému záveru, že: "Treba na sebe makať." Ó áno, poviete si, objavili teplú vodu. Len niekedy to človek proste potrebuje počuť, kúštik vidieť čo sa dá dosiahnuť a potom má chuť makať. Hlavne tvor dezinšpirovaný čo nevie čo s časom. Teda ja. Pozeráte/Videli ste niekto?




klobúk/hat-sammydress;
okuliare/sunglasses-giantvintage;
límeček/collar(here)-oasap;
šaty/dress(here)-oasap;
boty/shoes-reno;
ponožky/socks-ebay;
fotky/photo-cibiscuit

You Might Also Like

28 comentários

  1. parádny outfit :) najviac sa mi páči klovbúčik.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. opakujem mamke dokola že sa chystám po maturite odísť študovať niekam inam, lebo ak ostanem v KE už sa odtiaľto nedostanem nikdy... :D a ona práve túto reláciu včera pozerala. Hystéria v plnom prúde, pretože ako sa o mňa bojí etc. (Aj tak ešte dva roky do maturity, keď už som na tom 5 ročnom gympli!) aaach ale mám pocit, že ona celý ten čas ani spať nebude kvôli tomu, že ja chcem odísť :D tiež som namotivovaná až až :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. presne tak, treba odísť, mne sa nepodarilo, ale každému to prajem a ja aspoň snovám plány erazmusovské o rok :)
      ale držím ti palce, mamka to napokon prežije určite :)

      Odstrániť
  3. Tie šaty nie sú až také krátke a kedže máš pod tým legíny tak je to super :) Ale však ty si také krátke šaty aj môžeš dovoliť :D :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jee ako si vedela že mám legíny? :D som myslela,že to nevidno, vlastne veď to nevidno! ale mám veru mám :)
      no len dokedy si ich ešte môžem dovoliť, bojím sa chvíle keď už nebudem :D

      Odstrániť
    2. však vidno že máš niečo pod tými šatami či silónky alebo legíny. A kedže je vonku zima tak som si typla že más legíny :D

      Odstrániť
  4. nevideli sme este ale saty plus klobuk plus skulky sa nam pacia:)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. ooooh la laaa, love that look :) very cute

    http://sultanassanctuary.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Jsi krásná a ty šatky jsou nejlepší! :) Mam hrozně ráda tvoje posty a můžu říct, že jsi moje nejoblíběnější bloggerka a jediná, kterou sleduju od počátku a pořád ^^ sluší ti to, těším se na další... :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. som sa roztopila ♥♥♥
      ďakujem, ani nevieš ako si ma potešila :)

      Odstrániť
  7. chtěla jsem se zeptat jaké jsou bonjour hodinky z mexyshopu? a jak se tam objednává? díky

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. s mexy som len raz spolupracovala ešte dávno a teda som neobjednávala, takže neviem ti povedať, ale určite ich zoženieš na ebayi lacnejšie, nejaké kľúčové slová ako moustache watch bonjour a bude ich tam kopec :)

      Odstrániť
  8. Troska kratke su, ale myslim, ze prave ty si ich kratkost dovolit mozes. ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Takéto krátke šaty a sukne si budeš môcť dovoliť nosiť ešte dlho :) Máš na to postavu :) S tým odchodom zo Slovenska si myslím je to také, že ak človek má možnosť, tak netreba čakať a treba skúšať možnosti aj inde. Ja sa chystám teraz tiež ísť preč doštudovať výšku, posledné dva roky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. ohh wowww i love the pictures....
    you look so cool<3

    kelpasdiary.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Pekne saticky, vobec sa mi nezdaju kratke, hlavne ak to porovnam s tym, co v dnesnej dobe bezne baby na seba navlecu :D Konecne som ta zacala sledovat na instagrame (neviem preco som s tym nezacala skor :P)
    http://bynicka.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  12. velmi pekne saty, take babikovske :)

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Úžasne úžasný outfit! Tie šaty sú perfektné a vôbec mi neprídu krátke. Milujem tvoje klobúky a okuliare. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Očarujúce, najmä ten golierik sa k tomu veľmi hodí :) Nádherný klobúk, nedávno som si taký podobný sama kúpila... A áno, videla som pár častí, a takmer absolútne s tebou súhlasím! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Ty šaty jsou opravdu krásné! :) Myslím, že ty se nemusíš bát, že ten čas, kdy je nebudeš moct nosit vůbec někdy příjde, ty budeš vypadat skvěle pořád! :) Já hrozně miluju klobouky jen si nejsem jistá jestli bych měla dost "odvahy" je nosit ale tobě sluší naprosto perfektně! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  16. awesome post! i love pics!!

    Well I was wondering if we could follow each other via bloglovin,facebook, gfc and g+? Do visit my blog and let me know!! :) I always follow back :)
    www.thegrisgirl.blogspot.com.es

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Klobúk a ty ste proste úžasná dvojica!

    OdpovedaťOdstrániť
  18. Ja som už asi fakt závislá na tvojom blogu. Keď mám zlý deň, utešujem sa, že pozriem, čo robí Domča. Keď mám dobrý deň, teším sa, že pozriem, čo má nové, aby som sa mohla viac potešiť a poochkať nad peknými vecami na fotkách.
    Mne sa páči tá kabelkotaška. Riadne!

    OdpovedaťOdstrániť
  19. Hi! I am a new blogger. You have got very cool ideas and you are amazing. I love your blog Check out my blog too

    http://reginess.blogspot.ru/

    OdpovedaťOdstrániť
  20. Great post <3

    http://closertotheedgeblog.blogspot.com/
    http://shinestarminex.tumblr.com/

    OdpovedaťOdstrániť

Instagram