Spod slovenských šijacích strojov.

mája 13, 2013

To, do čoho som sa namočila som si uvedomila až pár minút po tom,ako som na nevinnú otázku či nechcem prehliadkovať odpovedala niečo v zmysle: "Však prečo nie.." Nakoniec sa z toho ale vykľul celkom príjemný zážitok. Veď koľkokrát do roka sa nechá človek učesať, namaľovať a ešte si aj oblečie superské šaty k tomu. [Samozrejme, ak sa človek neživí modelingom aby sme sa chápali]
Ale popravde fakt som nevedela do čoho idem, no o to viac som bola prekvapená aké šikovné ženy tuto na východe máme! Možno to bude len tým, že málo sa zaujímam, no dávam si za to pomyseľne po prstoch,že negooglim a neshashujem viac!

V prvom vstupe sme predvádzali šatičky od [LU:KA] (neskloňujem to aby som to nepokašľala) a keď som videla všetky tie kytičky, korzety, čipky, vzory a všetko, srdce mi zaplesalo. Ešte  to zaklincovali i výtvory slečny od čeleniek! No lahoda aspoň pre moje oko, lebo všetkým slečnám to celé veľmi pristalo! Rada by som vám ukázala aj iné fotky, no oficiálni fotografkovia sa od práce veľmi nepretrhli a tak sú nižšie len dve rádoby oficiálne fotky pre ktoré som drhla klávesnicu aby som ich našla a potom ešte fotky od Jakuba. No čo narobíme..



V druhom vstupe boli zas výtvory od AMMYLY + čelenôčky od Vulpeculy. Taktiež mi to prišlo celé veľmi milé, že líštičky, králiky, čajníky a koníky doplnené o tašky taktiež od AMMYLY, ktoré to celé dokonale vyladili!


Fotka naľavo: The AWKWARDENESNESS moment, keď sa vám vyzuje balerína počas prehliadky na schodoch. Čo viac, nejako som to ustála no asi na 5 sekúnd ma pochytila taká existenčná kríza že až.
 Okrem iného, všetky kúsky čo sa predvádzali boli také, ako by som to nazvala.. Nositeľné! Ja sama by som si ich vedela predstaviť v mojej skrini. To nie ako také tie prehliadky s priesvitnými zvrškami hore bez a tak.. If you know what I mean.. Proste veeľmi sa mi to celé ľúbilo a píšem tu také extázne slová lebo chcem, nie žeby som musela. [Ak by to náhodou niekomu nepasovalo do môjho občasmiernecynického prejavu]


Zdrcené životom:

Pripadá mi to, že som tu použila dosť lacné superlatívy na to, aké namakané výtvory sme/ste mohli vidieť naživo a na to,aké používam inokedy. Snáď mi to autorky (či ako sa tomu dnes..) a aj vy čitateľkovia a zvedavci odpustíte, no veškerá moja energia je odčerpávaná čerpadlom zvaným akademický týždeň do neznáma.
Ale už som sa aj cítila trochu guilty, keď som dostala správu na FB,že kedy bude nový post a predtým sa ma aj Adelka pýtala,že kedy dám post z prehliadky že je zvedavá, tak joj! 
+Na margo môjho blogového života, ste strašne super, však to aké komentáre som dostala k minulému článku, až mi moje blogerské srdiečko plesá od radosti! Vrelé najvrelejšie vďaky!

ZDROJE FOTIEK:

ŠIKOVNÉ ŽENY:

You Might Also Like

38 comentários

  1. Prekrásne veci! Niektoré od [LU:KA] som už videla, a idem si hneď kúpiť nejakú čelenku, keď konečne dojdú prachy (alebo ako Shosha šetrí na foťák v priamom prenose)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Jeeej tam som bola, škoda, že som ťa hneď nespoznala, ale tie šaty boli fakt všetky strašne krásne :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Jeej, tie autorky poznám zo Sashe, muselo to byť veľmi pekné :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. waaau superské Dominika. A vlasy si mala super tiež. Páčia sa mi kúsky, sú fakt nositeľné. Také niečo by som chcla zažiť aj ja aj keď by som sa "svinsky" hanbila alebo bála :D Hrdina za počítačom, ale keby som tam mala nastúpiť fúúha, ešte dobre, že si mala balerínky :)

    www.seesimona.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Nádehrný, krásný fotky a bezva post :)

    http://wavesofourlifee.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Obrovsky ti to slusi. Nadherny uces. Nejvic me zaujaly prvni vytvory, protoze mi pripominaji burlesque ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Nádherné šaty. A tobě to sluší! :-)

    http://kerolajnagum.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  8. wow super:)šaty sú fakt veľmi,veľmi pekné!!

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Krásné šaty , VŠECHNY ! :D :))

    gabulka-lovelygirl.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Krááásne fotky...A tie šaty!Bože nádhera! My máme na celom Slovensku talenty!Len ich treba hľadať! krása,nádhera,čo dodať!Úplne ti to tam pristane!A aspoň máš ďalšie životnú skúsenosť!

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Wow! Tak to gratuluji :) Určitě, sis to užila a to je dobře, protože Ti to neskutečně (jako i ostatním slečnám :)) slušelo, tak proč by sis to neužila :) Máš pravdu, že na běžných modních přehlídkách, se modely nedají nosit "běžně" :) Ty, co jste ale nosily vy, jsou opravdu krásné a klidně bych si je koupila! :) Vážně Vám to moc sluší! :)
    __________________________________________________________________________
    Chtěla jsem se Tě jen zeptat, jestli by sis neudělal chvilinku a nepodívala se na můj blog a popř. si přečetla článek, zanechala komentář a nebo mě i followla :-) Děkuji :) xx

    OdpovedaťOdstrániť
  12. love it!!
    xx
    http://modee13.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  13. ty jsi tak nádherná a dokonalá a boží a úžasná! :) taky bych si chtěla zahrát na modelku.. no.. ale s mýma mírama :D zůstávám nohama na zemi :D

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Musel to být vážně zážitek a hlavně ti to moc slušelo!

    OdpovedaťOdstrániť
  15. You girls are pretty! :)



    Jamie Kate
    http://allaroundchekwa.blogspot.com
    All Around Chekwa x Oasap May Giveaway. Join here!

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Krásne šatičky :3 Mne sa páčia prevažne tie prvé ! :3

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Vyzerala si super, strasne sa mi paci, ako si mala spravene vlasy :)

    BIODERMA GIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť
  18. Já bych byla tak nervózní že bych tam sebou sekla :D

    OdpovedaťOdstrániť
  19. Lovely blog, I am following you now.


    www.kosmetyczna-hedonistka.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť

Instagram