Ebay tipy a triky I. - Accessories

decembra 17, 2012

Kto by to bol povedal že pred pár rokmi, zarytý odporca Ebayu a nakupovania na internete vám dnes bude radiť ako na to. (okej, až taká zarytá som nebola,ale ebay bol pre mňa vrcholne nedôveryhodný)
No ale je to tu, odkedy som si zriadila vlastný účet tak som nezastaviteľná v preklikávaní a tvorbe kľúčových slov! Plno balíčkov mi už došlo a po novom roku očakávam ďalšiu vlnu!
Na úvod vám ešte poviem, že za to nemám zaplatené a tipy ktoré uvádzam sú z mojej vlastnej skúsenosti a nie príručky pre nakupovanie na internete.
No a teraz vám predstavím páru mojich favoritov, prevažne určené ženskému pohlaviu.
  
A to doslova, všetky uvedené vecičky majú FREE SHIPPING a cenu pod 3 doláre!

1. Collars aneb límečky
Sú mojou veľkou závislosťou, no v našich končinách je zohnať pekný límeček tak trochu boj. Taktiež na internete to nie je žiadna sláva, dať za taký kúštiček látky 20 dollárov, no viem si predstaviť aj lepšie využité peniaze. A tak nastúpila e-bay pátracia akcia a prinieslo to svoje ovocie:

 Tri zo štyroch límečkov už putujú aj ku mne, konkrétne 1,2 a 4. Trojka zatiaľ tróni vo watchliste.
Cena za jeden výjde najviac do 3€ a poštovné je zdarma, iné ani nehľadám!
Límečky: 1 2 3 4
Je možné že ak si tento článok prečítate o pár dní, týždňov, mesiacov tak odkazy už nebudú fungovať, no nič nepokazíte ak do kľúčových slov zahrniete: fake collars, dotted, floral, cotton, false neck collar a rôzne variácie a kombinácie z týchto slov.



TIP: Pri vyhľadávaní si dajte pozor na shipping/poštovné pre vašu krajinu. Najlepšie je ak si odškrtnete vo vyhľadávaní free shipping a ak vám nerobí problém nejaké to poštovné tak si potom dajte pozor aby za lákavou cenou nestálo poštovné desať krát väčšie ako daná vecička. Takže pre kliknutím na Buy Now si to dobre preverte, lebo potom už niet cesty späť ak na to nemáte pádny dôvod.

2. Tights alebo aj silonky
Ďalšia z mojich obsesií. Mám ich doma na desiatky a to nepreháňam teraz ako zvyknem. :D Pre mňa sú silonkovou klasikou ČierneSMiniBodkami. Moje vydreté za 10 eur sa už potrhali a tak som hľadala alternatívu. Pri precíznom browsovaní vo vodách free shippingu sa mi podarilo nájsť to najlepšie za najmenej peňazí:
Mne osobne sa neoplatí investovať do jedného páru siloniek dvadsať eur, pretože ich ničím veľmi rýchlo. Taktiež ak si kupujete silonky z populárnych kórejských e-shopov ktoré sa šíria medzi blogerkami ako mor a dáte za nich 20 dollárov, verte, že kvalita z ebayu za dva doláre bude poväčšine rovnaká ako na inom nemenovanom ázijskom e-shope a to nehovorím preto, že som hejterka,ale preto, že som nejeden kúsok oblečenia napríklad z oasapu našla za zlomok (tretinu) ceny na e-bayi.
Bodkované $2.29 / Srdiečkové $1.79
Kľúčové slová: Fashion Black Women Pretty Peach Heart Style Pattern Jacquard Pantyhose Tights Dotted

TIP: Neoddeliteľnou súčasťou e-bayu sú aj aukcie a tak môžete občas získať vecičky aj za zlomky ich cien. Ja som sa zúčastňovala len aukcií s rôznymi drobnosťami a doplnkami, kedže ich ceny sú nízke a niektoré ostávajú bez povšimnutia takže je tu väčšia pravdepodobnosť výhry. Pri vyhľadávaní aukcií je fajn odškrtnúť si tie, ktoré majú krátku dobu do konca (ending soon) a nezabudnúť hlavne na TIP 1 čiže preveriť shipping. Taktiež je dobré stanoviť si cenu, do ktorej chcete ísť a neprihadzovať zbytočne do alleluja, lebo keď už aukciu vyhráte, tiež si narobíte problémy ak si ju potom nekúpite.

3. Rabbit Ear Headband alebo aj Zajačkouškovská čelenka
Ďalšia super vec, ktorú na iných stránkach nájdete za také super ceny alebo vôbec. Je mi jasné, že najlepšou alternatívou je vyrobiť si to, okej okej, ale $1.49 nie je suma, ktorá by niekoho zruinovala.

Z dvadsiatich druhov si určite vyberiete tu.

To je zatiaľ na úvod všetko. Môj purchase list je však omnoho dlhší a tak je šanca že toto nie je úplne posledný ebayovský článok. :)

 
Máte skúsenosti s nakupovaním na e-bayi? Nakupujete? Nenakupujete? Dražíte?  Chceli by ste ešte nejaké tipy alebo vás to vôbec nezaujíma?

You Might Also Like

25 comentários

  1. nakupujem ako blázon a už by som s tým mala prestať lebo je to so mnou zlé :D vieš koľko nepotrebných blbostí mám doma len preto lebo stáli dolár? :D
    a tipy dávaj, vždy sa zídu :3

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja už prehodnocujem niektoré nákupy dolárové,ale tiež je tu pekná hromádka u mňa :D

      Odstrániť
  2. Ty limecky jsou uzasne, diky moc za ten odkaz, taky do nich asi pujdu. (Mimochodem jsem ani netusila, ze nekdo nabizi free shipping :D)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no a to celkom dosť tam je vecí s free shippingom :D

      Odstrániť
    2. mimochodem, já vždy měla za to, že slovensky je límeček golier, ne?

      Odstrániť
    3. hej je, ale ja mám radšej český výraz a nie jeden :D často si počešťujem veci aj v realite :D

      Odstrániť
  3. Tie límčeky sú krásne :) ako na mňa tam vždy mrkajú ostošesť tie super ceny, ale príde mi to dosť nedôveryhodné, keď vidím, že jeden to predáva za necelé 3 doláre a u ďalšieho to vidím za necelých 20 ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no mne zatiaľ došlo všetko čo som si objednávala, jediná vec, ktorá nedošla tak mi za ňu vrátili peniaze a nakoniec došla dnes po skoro pol roku :D
      no ide o to preceňovanie výrobkov predajcami, treba sledovať ich dôveryhodnosť, hodnotenia od ostatným používateľov, počet predaných kusov, hodnotenie od ebayu:P
      a e-bay buyer protection funguje tiež :)

      Odstrániť
  4. ano tesim sa na pokracovanie a viac rad pretoze na ebay som este nic nekupila ale chcem :)

    GINATRICOT GIVEAWAY:
    http://www.karissaworld.blogspot.sk/2012/12/ginatricot-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Nic sem si tam ještě nekoupila, zatím jen uvažuji, každopádně super článek-nápad s těmi radami :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Oooo viac takýchto tipov, prosím! Ja som veľký fanúšik ebay-u a keď som tam mala čerstvo založený účet, nakupovala som obdeň :D ja ebay prudko odporúčam, najmä ak si človek porovná ceny tam a ceny v slovenských obchodoch...a tovar..a všetko :)) takže sem s tipmi ! :D

    Basha

    OdpovedaťOdstrániť
  7. jo zrovna silonky dotkové jsem si tam vceraobjednala:) a jdu omrknout ty collary, dik za tip;)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. no...tie veci ma teda neoslovili vobec a nic z toho by som si nekupila. ja na e-bayi kupujem skor take veci ako manikurove nastroje - vsetky za dolar, u nas aj 10 €, vselijake kable a suciastky, spongie na make-up a ine take drobnosti za 1 dolar

    OdpovedaťOdstrániť
  9. ja z ebayu neobjednávam ale v budúcnosti možno využijem :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Milujem Ebay! Najviac na svete, a milujem ked mi chodia balíčky!:D
    dokonca 2. silonky a 3. šatku som objednala.
    silonky bohužiaľ boli malé, lebo som vyššia, a na šatku čakám:)

    nati

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. haha presne toto, keď chodia balíčky! :D
      joooj ani nevrav že malé, lebo ja som tiež povyššia, no niečo snáď vymyslím :P

      Odstrániť
    2. Ja som tiez uz pozerala po presne tychto srdieckovych silonkach, ale obavam sa, ze by mi boli male (mam vyse 170 cm a par kil navyse :D) - su sice za uplne smiesnu sumu, ale co s nimi, ked mi budu male - co ich vyhodim..? Tak ked ti dorazia, velmi by som uvitala nazor ako su na tom velkostne. :)

      Odstrániť
    3. no sama som zvedavá :D potom znázorujem keď dôjdu všetky veci :)

      Odstrániť
    4. Aké boli?:D ja som si nakoniec kúpila v Gate, tie sú mi ok, ale vydržia asi tak na 2 použitia vidím to tak :D -.-

      Odstrániť
    5. srdiečkové už došli, no keď ich poriadne natiahnem tak vpohode sú a to som dosť vysoká.. ani ich netreba až o toľko rozťahovať alebo čo fakt len kúsok :)

      Odstrániť
  11. viac viaaac takýchto článkov! zhltla som ho celý! :D úplne si ma na ten e-bay navnadila :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Ty límečky se mi hrozně moc líbí!:)

    OdpovedaťOdstrániť

Instagram