Davajhet IV. / Giveaway IV.

novembra 26, 2013

Ďalšia davajhetka na seba nenechala dlho čakať a dokonca sa mi podarilo vyjednať dvoch výhercov, takže sa teším, že možno niekoho poteším. A možno aj dvoch! Prečo nehovorím v ženskom rode? Lebo na sammydress je dokonca aj pánske oddelenie, takže ak sa tu čírou náhodou nachádza nejaký junák, tiež má možnosť sa zapojiť!





Vecičky z obrázku (pre inšpiráciu), ktoré by som ja prichýlila všetky v mojom šatníku a botníku, okrem iného som sa zamilovala aj do tohto (kebyže nemám enormne dlhé ruky, už to aj cestuje ku mne):
1 2 3
4 5 6
7 8 9
Hlavne pri výbere by som vás chcela upozorniť na veľkosti, ak ste dlhoruká slovač (češ whatever) ako ja alebo si proste nieste istí veľkosťou, vyberajte radšej väčšie, z osobnej skúsenosti.
PRAVIDLÁ:
1. Dajte páčiky tu i tam
2. Bežte na SAMMYDRESS a do komentu napíšte, čo by ste si za tých 15 dolárov vybrali.
3. Nezabudnite na mail
4. Tri veci, ktoré by ste si vzali na opustený ostrov a prečo!

Najprv som chcela, že jeden výherca bude vyrandomovaný a druhého vyberiem ja,ale nie. Oboch vyberiem ja, aby ste sa trošku posnažili a potrápili mozgové závity pri zákernej štvrtej otázke, ktorá bude teda rozhodujúcou! Výhercov ohlásim 11.12.2013 TU.

You Might Also Like

55 comentários

  1. 1. done!:)
    2. http://www.sammydress.com/product515690.html (je to v kategórií pre pánov, ale aj tak, vyzerá to sup)
    3. hoanguyenthi99@gmail.com
    4. analógový foťák (pretože s ním prichádza moja kreativita a tú budem potrebovať na predstavy, keď sa budem cítiť opustene?:D) a mamu (bez nej neprežijem - neviem variť a všeobecne, chýbala by mi)

    offtopic, prosím, prosím, nech bude aj nejaké "zimné video"!! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jee offtopic comment ma neuveriteľne potešil! :D :) budem sa snažiť!

      Odstrániť
  2. 1. splnené;)
    2. nejakú peknú košieľku: http://www.sammydress.com/product910196.html alebo niečo prúžkované: http://www.sammydress.com/product910196.html
    3. lapetiteaura@gmail.com
    4. mojich 3 chlapov = manžela + mojich 2 synčekov;) lebo bez nich by mi bolo smutno... a bolo by aj ticho;) nemal by sa kto o mňa starať a rozmaznávať ma; ale aj "žrať nervy" a nudila by som sa na tom ostrove.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. http://www.sammydress.com/product862487.html
    mrs.luczynka@seznam.cz
    Přítele(nepřežila bych bez něj), foťák(je se mnou všude), mobil (kvůli hudbě)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ty jo, to je úžasná giveaway :), třeba se jednou štěstí usměje.
    1. splněno
    2. http://www.sammydress.com/product902988.html svetr by se mi ted hodil (tento je skvělý) http://www.sammydress.com/product253133.html nádherný řetízek
    3. xoxo.L@seznam.cz
    4. na pustý ostrov bych nejela (nebo spíš neplula či neletěla) a pokud bych tam ztroskotala tak bych s tím asi nepočítala :D a musela bych si vystačit s tím co by tam bylo. Takže řeknu co bych tam ráda měla, ne co bych si tam vzala ;). Myslím si že všechny věci se dají nahradit. Takže bych tam radši měla blízké lidi.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. -lajkuju jak o život
    -já bych si vybrala tenhle cardigan http://www.sammydress.com/product868496.html. už ho mám vyhlídnutý hrozně dlouho
    -majuees@gmail.com
    -na pustý ostrov si vemu routr a noťas, ať můžu stále dominičku šmírovat na blogu a instagramu, nuf nuf!a třetí věc by zřejmě byl čaj:D

    OdpovedaťOdstrániť
  6. http://www.sammydress.com/product322501.html
    inpeaceugo@gmail.com
    určite by som si tam zobrala chlapa (pretože .. preto:D),jedlo-nech nemusím loviť žraloky v mori a zbraň, keby ma chcel napadnúť nejaký krvilačný šimpanz (lebo predsa len, chlap ťa moc neochráni)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. 1. hotovo!
    2. http://www.sammydress.com/product834824.html#free keby sa dalo v sivom bolo by to eňo ňuňo
    3. saskam45@gmail.com
    4. knihu "Ako postaviť čln" to je jasné prečo, všetky Harry Potter knihy- lebo Harry je moje všetko, nôž- aspoň nejakú praktickú vec :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. 1. splnené! :)
    2. najsamviac by som chcela nejaký pekný svetrík, zaujal ma tento lastovičkový http://www.sammydress.com/product802267.html alebo tento krásne modrý http://www.sammydress.com/product915180.html :)
    3. adriana.hromadova@gmail.com
    4. na opustený ostrov by som si zobrala môjho "muža", lebo on je z nás dvoch ten praktický, prírodu milujúci typ, takže by určite vedel z nazbieraného domu postaviť príbytok, plť, loviť ryby. Ja by som chodila zbierať banány a strážila oheň... a žili by sme si šťastne ako v Modrej lagúne až do smrti :D

    OdpovedaťOdstrániť
  9. 1. splnené! :)
    2. najsamviac by som chcela nejaký pekný svetrík, zaujal ma tento lastovičkový http://www.sammydress.com/product802267.html alebo tento krásne modrý http://www.sammydress.com/product915180.html :)
    3. adriana.hromadova@gmail.com
    4. na opustený ostrov by som si zobrala môjho "muža", lebo on je z nás dvoch ten praktický, prírodu milujúci typ, takže by určite vedel z nazbieraného domu postaviť príbytok, plť, loviť ryby. Ja by som chodila zbierať banány a strážila oheň... a žili by sme si šťastne ako v Modrej lagúne až do smrti :D

    sorry, možno ho posielam dvakrát, zblbol mi tu Google pre prihlasovanie

    OdpovedaťOdstrániť
  10. 1. Hotovo
    2. Vybrala bych si tyto šatky, neb miluji peter pan límečky ( a o puntících nemluvě :3)
    http://www.sammydress.com/product872496.html
    3. zanet.turonova@gmail.com
    4. Na opuštěný ostrov bych si vzala brýle, jelikož bez nich nedám ani ránu (nic bych totiž bez nich neviděla), velikou bichli Platónovy filozofie, abych měla velmi o čem přemýšlet a nakonec svůj úžasný šamanský talisman, který by mě ochránil před vším zlým! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. 1. Ok
    2. Chtěla jsem původně nějaké šaty, ale velikosti bohužel končí na L. :D
    Takže nakonec:
    http://www.sammydress.com/product850059.html
    3. terka.hofrichterova@gmail.com
    4. Na pustý ostrov bych si vzala violoncello, smyčec a noty na všechny Bachovy suity. Kdysi jsem sama se sebou uzavřela dohodu, že se je jednou naučím. A protože moje schopnosti přežití v přírodě jsou značně omezené, tak by to určitě byla poslední příležitost, kdy tuto dohodu splnit. Sedla bych si na pláž a hrála do roztrhání strun, těla a duše..

    OdpovedaťOdstrániť
  12. 1. Všetko splnené :)
    2. http://www.sammydress.com/product900458.html -> úplne najviac haluzná taška
    3. sophiestrify@azet.sk
    4. Hm na ostrov by som si zobala lietadlo, pilota a hlavne palivo ;D

    OdpovedaťOdstrániť
  13. 2. http://www.sammydress.com/product856907.html (túžim po takých, jeffrey cambell/Lua p. a.k.a Le happy štýlovkových už velmi dlho :) )
    3. babsigalaxi@gmail.com
    4. Asi pravedpodobne nejaký noteštek kde by som si zapisovala ako trávim dni, poznatky o tom ako tvorím módne lopúchové kreácie,nápady ako si postaviť barák z dreva v ktorom by bolo ako v každom animáku nejaké tie farebné disco osvetlenie,výtah,bar a opičie služobníctvo (velmi dobre banánmi platené a nezneužívané,bolo by to velmi prepychové spolunažívanie) a spisovala by som, ktorý korienok ako chutí pričom prichádzame na bod číslo dva ..kedže pravedpodobne by tam wifinka nebola aj ked by natom tie opičky spolu s mojou mozgovňou isto stále pracovali..počítač by mi bol na nič takže by som chcela nejakú fakt kvalitnú dobrú encyklopédiu na prežitie..lebo sme sa poučili s into the wild že papať kadejaké buriny sa neoplatí a s týmto prichádzame na bod číslo 3, že rozhodne by som chcela s niekým toto dobrodružstvo šérovať lebo "happiness is only real when it's shared" tak by sme si vybrali niekoho velmi kreatívneho a pekného koho by som mohla adorovať a občas sa s ním hádať o tom ako tiger nieje vhodné domáce zvieratko a mohol by to byt nejaký ten Alex Turner alebo Devandra Banhart (prepač Ana milujem ťa ale ..you know) alebo Craiga Andersona ktorý by ma aj naučil surfovať <3 a už nikdy by som z toho prekrásneho ostrova nechcela ísť preč :)

    B

    OdpovedaťOdstrániť
  14. 1.už
    2.http://www.sammydress.com/product848378.html
    3.fuunkie@gmail.com
    4. zrkadlovku s battery grip , dobrú hudbu v akejkoľvek podobe a pilota v helikoptére.
    Tieto veci preto , lebo počas letu domov v helikoptére by mi išla dobra hudba zaťiaľ čo ja by som vyberala zaznemenané fotky do noveho postu o neplánovanej dovolenke na opustený ostrov :)

    OdpovedaťOdstrániť
  15. http://www.sammydress.com/product260836.html láska na prvý pohľad!
    paula.kulichova@gmail.com
    Mužíčka môjho, zlatú rybku ktorá splní 3 želania a arabelin prsteň!

    OdpovedaťOdstrániť
  16. nějaký příjemný, teploučký cardi, třeba tento - http://www.sammydress.com/product265187.html, ale úplně jistá si ještě nejsem :))
    nkollega@gmail.com
    věci, opravdu věci? nemůže to být člověk, nebo zvířátko? - kdyby jo, tak určitě Martina a kočičku a kamarádku
    no a protože věci, tak určitě nějaký hudební aparát, který by měl nevyčerpatelnou baterii, protože upřímně, bez hudby si život představit nedokážu..za 2. rozhodně bych dědovi ukradla kindl, abych si mohla číst u ohně, nebo v deštivých dnech..hrát si na Robinsona a psát si po stromech sice může být fajn, ale číst vlastní texty by mě asi po chvíli brzo bavit přestalo..za 3. foťák, abych mohla všechno zdokumentovat a nafotit na blog..pak bych z toho udělala dloouhý random článek (ostrov I., ostrov II. - ostrov C.), který by všechny otravoval..dávala bych pak na blog tipy 'jak přežít v divočině', 'nedělní obědy z ostrofa', 'jungle diet tips' a hlavně 'ostrovní outfity'..

    OdpovedaťOdstrániť
  17. 1.lajknuté máš :)
    2. toto tu *_* http://www.sammydress.com/product802267.html
    3.obstovasimona@gmail.com
    4. lod , nejakého námorníka a osušku :DD
    (ked už tam budem rovno sa vykúpem tak preto osušku, a námorníka s lodou nech ma odtial odvlečie ked ma totam nebude bavit)

    OdpovedaťOdstrániť
  18. 1. hotovoooo
    2. tohle :)) http://www.sammydress.com/product802382.html
    3. vendula.calabkova@seznam.cz
    4. mobil s internetem, abych mohla všechno checkovat a hlavně, abych mohla přidávat články na blog a neochuzovala moje čtenářky :) pak bych si vazala klavír, abych se na něho už konečně naučila hrát :D a ještě by se celkem hodil někdo, kdo by mě na ten klavír naučil, a zároveň by to mohl být člověk, se kterým bych se chtěla sblížit, protože pustý ostrov je ideální :D ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  19. 1. lajknuté
    2. toto, aby mi nevadil jesenný dážď: http://www.sammydress.com/product860703.html a toto na liečbu mojej fóbie:http://www.sammydress.com/product886144.html (ťažšia úloha ako vybrať si tie veci na ostrov! :D)
    3. sonjatokarova@gmail.com
    4. Keďže píšeš 3 veci, tak chápem, že osoby by to nemali byť. Takže, zobrala by som si hrubočizný zápisník (a perá), aby som od toľkej nudy aspoň písala a nezabudla počas pobytu na ostrove všetky svoje gramatické a štylistické schopnosti a zapísala si všetky svoje myšlienky. A hoci nie som osoba praktická, na ostrov by som si predsa len zobrala niečo užitočné, teda nožík (nepotupiteľný) a tiež teplú deku, keby bolo v noci chladno a oheň vyhasol. Určite by mi chýbal foťák, mobil a notebook, ale predpokladám, že na ostrove nie je elektrina, tak sa všetkého technického zriekam :D

    OdpovedaťOdstrániť
  20. 1. done
    2. http://www.sammydress.com/product743179.html a http://www.sammydress.com/product435615.html
    3. tinn.pryst@gmail.com
    4. pohodlné oblečenie, hrubý prázdny zápisník a ceruzku, lebo by som išla byť dobrodruh a napísala by som o tom knihu!

    OdpovedaťOdstrániť
  21. 1. done
    2. http://www.sammydress.com/product854357.html a http://www.sammydress.com/product594514.html
    3. kohoutova.p@seznam.cz
    4. Obrovský notes bez popsaných stránek(pak bych vynalezla nějaký způsob jak do něj psát... možná uhlím, hah.), nůž (ať se tam přece jenom nějak ubráním) a nějakou deku/svetr/bundu ať tam přece jenom neumrznu v noci.

    OdpovedaťOdstrániť
  22. 1) done
    2) http://www.sammydress.com/product583186.html
    3) krolling-done@seznam.cz
    4) Vzala bych si s sebou přítele - aby mě měl kdo rozesmát. Pak kocoura - protože to jeho mňoukání a otírání o nožky by mi jednoduše chybělo. A knížku Malého prince - protože pokaždý když jí čtu, tak v ní najdu něco nového. Žádná z těchto "věcí" mě prostě nikdy neomrzí. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  23. This comment has been removed by the author.

    OdpovedaťOdstrániť
  24. 1.vše splněno
    2.strašně miluju svetry a takový styl ještě nemám doma,ale uvažuji jestli si ho koupím:) http://www.sammydress.com/product322501.html
    3.danielamihalikova@seznam.cz
    4.jako první věc,no člověka bych si vzala moji dobrou kamarádku s kterou mám hodně krásných zážitků a mám ji strašně ráda,prostě bez kamarádky se neobejdu,druhá věc je určitě foťák abych mohla zaznamenat skvělé momenty a vzpomínat na ně v stáří,a poslední věc je nějaký přehrávač na hudbu,protože nedokážu bez hudby žit ani den,díky ní mám jiný pohled na svět,myslím určitě lepší pohled:)

    OdpovedaťOdstrániť
  25. Nemůžu se rozhodnout mezi http://www.sammydress.com/product770522.html a tímto http://www.sammydress.com/product872791.html , ale kočička je asi lepší :)

    Jasnou odpovědí by měla být loď, ale možná bych přece jen chtěla zažít dobrodružství a zůstat tam chvíli. Jelikož mezi věci nemohu počítat svého přítele ani psa... tak by volba padla na tlustý notes, abych si mohla zapisovat všechno, co se stalo a taky, abych po sobě něco zanechala. Nůž, protože ten je samozřejmost a určitě by se hodil. Třetí věc by bylo něco na památku, něco co pro mě hodně znamená a tak bych nikdy nezapomněla na své blízké a domov. Třeba můj oblíbený svetr od babičky :)

    hana@zlamals.eu - sleduji tě všude, jen jsem líná se přihlašovat ;)
    Děkujeme za krásnou giveaway!

    OdpovedaťOdstrániť
  26. 1. lajkla som
    2. http://www.sammydress.com/product862167.html - tieto šaty ktoré by som skrátila :)
    3. uharcekovav@gmail.com
    4. Jednoducho - svojho chlapa, zápisník a pero :) Môj chlap by sa nám určite postaral o jedlo aj o príbytok a ja by som si zatiaľ zapisovala všetko do zápisníka. A keby sa z opusteného ostrova vrátime do civilizácie, tak by som zápisky vydala ako knihu a bol by z toho besteller ! Ba čo viaac, natočil by sa film podľa skutočnej udalosti. Veľa by som zarobila a opustený ostrov by som nakoniec odkúpila a zobrala si všetko a všetkých ktorých mám rada zo sebou a žili by sme šťastne až do smrti :))

    OdpovedaťOdstrániť
  27. 1. done
    2. http://www.sammydress.com/product920802.html
    3. bararhv@gmail.com
    4. Asi bych si tam vzala někoho, s kým bych tam mohla být. Potom fotoaparát, spoustu filmu, abych měla všechny zážitky a momenty zdokumentované a pak už snad jenom nějakou hodně tlustou knihu, kterou by mě nikdy neomrzelo ve volném čase číst :)

    OdpovedaťOdstrániť
  28. 1. lajknuty :)
    2. http://www.sammydress.com/product893305.html
    3. sarushjeschkeova@seznam.cz
    4. Vzala bych si knihovnu, spousta věcí k psaní a milého člověka, který by to tam se mnou vydržel, tyhle 3 věci by mě nikdy neomrzely, takže bych tam klidně mohla zemřít.

    OdpovedaťOdstrániť
  29. 1. splněno
    2. http://www.sammydress.com/product756559.html , asi v černé barvě, jsou rozkošné!
    3. luc.zelena@gmail.com
    4. Tohle je jedna z nejtěžších otázek. Asi rozhodně analogový fotoaparát a spousty filmů! Abych mohla zachytit prázdnotu a zároveň tu rozmanitost pustého ostrova, i když bych třeba filmy nikdy nevyvolala, i tak by to mělo kouzlo. Dále nejoblíbenější knihu, i když jsem se nikdy nemohla rozhodnout jen pro jednu, nejspíš Vlny od Virginie Woolfové, abych je mohla číst zatímco budou vlny šumět. A pak asi spousty papírů, abych si mohla pro radost skládat origami ptáčky a pouštět je po moři pryč.

    OdpovedaťOdstrániť
  30. 1. Všetko "pačiknuté" už pomerne dávno = splnené
    2. číslo osem je topíkové. Vybrala by som si tohto pokémona: http://www.sammydress.com/product514095.html
    3. KatePeas01@Gmail.com
    4. Mne sa táto doslova špica otázka vždy páčila! pamätám si že sme sa o tom to bavili vždy v škole na etike. Určite by som si zobrala knihu Na vine sú hviezdy, kvôli tomu aby som na plakanie mala 2 dôvody (som opustená, a hlavná postava v knihe umiera). Druhá vec by bolo 10 kg čokolády. Keby že si náhodou rozmyslím že môj život s opicami by nemal zmysel. Tretia vec bolo koooopec čajových sáčkov. Dôvodom by bola asi moja vášeň k bielemu čaju. :) Ďakujem

    OdpovedaťOdstrániť
  31. 1. všetko vypačknuté :)
    2. kup si čislo 9! to je krutoluxus. Vybrala by som si asi sukničku http://www.sammydress.com/product316843.html aby som ladila s babčou ^^
    3.alickahra@gmail.com
    4. neviem s kade ale asi jednorožca.. Ako by som cestovala za kakaovníkom? autom? alebo motorkou? nie jednorožec... druhá vecička je asi fotky kamarátov a rodiny, keď mi raz za čas príde smutno, ak si vôbec na nich spomeniem. A asi moja postel, na piesku ani na chaulách by som spať nechcela.

    OdpovedaťOdstrániť
  32. vzala by som si zubnú kefku,nôž a nádobu na pitnú vodu.
    páči sa mi toto http://www.sammydress.com/product920802.html
    driecnaslecna@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  33. 1. Splněno
    2. http://www.sammydress.com/product926325.html a nebo http://www.sammydress.com/product814787.html v hnědé barvě :)
    3. livencorbet@gmail.com
    4. Foťák, aby jsem měla na co zachycovat zážitky, nějakého toho kluka, aby jsem tam nebyla sama kolikrát je kluk jako kamarád lepší než holka aa nějakou knihu, aby jsem se po večerech nenudila nebo tak :)

    OdpovedaťOdstrániť
  34. 1. Hotovo
    2. http://www.sammydress.com/product804293.html o takýchto snívam
    3. lealuptakova@gmail.com
    4. Na opustený ostrov by som si zobrala mobil, nie kvôli telefonovaniu ani ničomu podobnému , ale kvôli hudbe , lebo práve v ňom mam Lanu, Lorde, The Drums - s nimi by som sa nikdy necítila sama . Ako druhú vec by som si zobrala knihu a to Veľkého Gatsbyho , lebo každý raz čo ju čítam sa cítim vynimočná a zabudnem na všetko zlé . A ako posledné fotku milovaných aby som na nich nikdy nezabudla . :)

    OdpovedaťOdstrániť
  35. 1.hotovo
    2. http://www.sammydress.com/product857983.html
    3. didus.xd@gmail.com
    4. Prvá vec by určite bola kniha..pravdepodobne Búrlivé výšiny :3 druhá vec by bola mobil s hudbou,ale popravde by mi dlho nevydržal keďže by som tam nemala elektrinu ani nabíjačku takže by to nebolo veľmi výhodné...no nevadí..a tretia vec by bola asi nejaký sympatický spoločník mužského pohlavia :)

    OdpovedaťOdstrániť
  36. http://www.sammydress.com/product793553.html a http://www.sammydress.com/product81917.html
    martina@sztefkova.cz
    nejlepší kamarádku (sama bych se zbláznila a kdybychom se náhodou pohádaly tak se můžu uchýlit ke kanibalismu) zásobu pitné vody (kdo ví jestli by tam bylo nějaké jezírko/potok) a polštář (budu mít celé dny na polehávání, tak ať se mi leží pohodlně):D

    OdpovedaťOdstrániť
  37. http://www.sammydress.com/product887781.html
    ivanka62@gmail.com
    hmmm zápalky,zápisník a ceruzku

    OdpovedaťOdstrániť
  38. ahoj, tak ja som si nič nevybrala ale snívalo sa mi o tých veciach na ostrov tak som sa rozhodla že ti to tu napišem :D takže snívalo sa mi že som ti napísala aby si mi napisala kde ťa nájdem ja som išla autobusom do Košíc a našla som ťa. potom sme spolu išli kúpiť do nejakého elktra (stále sme v KE) chladničku, ktorá ide bez elektriky. nakúpili sme a išli sme autobusom naspäť ku mne. (autobus sa skoro po ceste rozpadol) u mňa sme naplnili chladničku jedlom. a potom som ti povedala, že tretiu vec si môžeš vybrať ty. a ty si si vybrala foťák :D takže na opustený ostrov si beriem teba, chladničku plnú jedla ktorá funguje aj bez elektriny no a potom foťák. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  39. 1.done
    2. http://www.sammydress.com/product848262.html alebo http://www.sammydress.com/product851209.html .. úplne dokonalé.. :))
    3.iva.skalicanova@gmailcom
    4. nejakú mega hrubú a zaujímavú knihu, ktorá by už nemala pokračovanie, inak by som si vyšklbala všetky vlasy od zvedavosti.. Ďalej asi pohodlné tepláky, (alebo pyžamo) a plastickú gumu..

    OdpovedaťOdstrániť
  40. sleduju:)
    http://www.sammydress.com/product920802.html

    vzala bych si s sebou svého přítele, nůž a lékárničku první pomoci:)

    vav.ran@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  41. Toto som skoro prepásla? Ách! Silno sa mi páčia tieto boty: http://www.sammydress.com/product854976.html alebo tieto http://www.sammydress.com/product860641.html alebo tieto http://www.sammydress.com/product855269.html ale myslím, že nakoniec by som si aj tak vybrala čosi úplne iné :D
    A na opustený ostrov? Fúha, asi by som si zobrala nejaký čln, šoféra, čo by ho vedel riadiť a mapu, keby som si to rozmyslela a chcela sa dostať domov :D
    zuzanagrajciarova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  42. Nó, jsem momentálně nakloněná tomuhle kožíšku, ale kdoví. http://www.sammydress.com/product858888.html

    Jinak bych si určitě vzala knížku Anna Karenina, bez ní ani ránu. Pak zrcadlovku s velkou paměťovkou, opuštěný ostrovy bejvaj dost fotogenický. A nakonec asi atlas jedovatých hadů a pavouků, abych mohla být v klidu. :D

    OdpovedaťOdstrániť
  43. (Áno, a samozřejmě jsem zapomněla na pravidlo č.3, takže pod-podpatkem@seznam.cz.)

    OdpovedaťOdstrániť
  44. 1. samozrejmíčko
    2. http://www.sammydress.com/product860533.html ja som si ju nevybrala, ona si vybrala mňa :D a stále mi takáto chýba medzi kabelkami.
    3. zuzana.repkovaa@gmail.com
    4. opustený ostrov? takže to beriem, že tam ani zvieratá nie sú (a to je dobre), takže svätý kľud, pokoj od všetkých,od telefónu, od internetu, od PC?achhh, môj sen...zrejme som fakt strašný asociál :D zobrala by som si v prvom rade čítačku s tisíckami kníh, i keď čítačky neuznávam, lebo nič nenahradí vôňu knihy a štruktúru papiera...ale takto to plní lepší účel lebo len s jednou knihou by som nevydržala, akokoľvek obľúbená by mohla byť,jedna proste nestačí :D okrem toho sa do toho dá dať vraj aj hudba a písať si poznámky, takže 3v1. ďalej by som si zobrala solárny panel, aby som mala tú čítačku ako nabíjať :D samozrejme poslúžil by mi aj v iných situáciách,trebárs keby si tam fakt postavím nejaké obydlie, tak na destiláciu vody, ohrev vody, prípadne rastlinky a bylinky by som si nejaké usušila :D a to by mi vlastne stačilo, ani na tretiu vec nemôžem prísť :D alebo dobre, opaľovací krém by sa zišiel :D ...aj keď z kokosu by som si dokázala vyrobiť kokosový olej a mal by takmer rovnaký účinok s rozdielom, že by bol prírodný :) takže zrejme ako tretí by som si vzala nôž, ten sa vždy zíde.úplne si to viem predstaviť, celý čas pohoda na pláži pri knižke, kúpanie v mori, prechádzky, zber nejakých plodov, prípadne by som si rybku chytila a ugrilovala :), alebo by som si spravila niečo na spôsob sushi :D a pokiaľ by som sa fakt nudila, zobrala by som si nejaké drievko a čmárala si do piesku limity a funkcie, možno by som to tam stihla aj pochopiť :D :D

    OdpovedaťOdstrániť
  45. 1. samozrejmíčko
    2. http://www.sammydress.com/product860533.html ja som si ju nevybrala, ona si vybrala mňa :D a okrem toho mi stále taká chýba medzi kabelkami, u nás sú škaredé za neadekvátne ceny.
    3. zuzana.repkovaa@gmail.com
    4. opustený ostrov? takže to beriem, že ani zvieratá tam nie sú (a to je dobre) :D žiaden stres, žiadni otravní ľudia, žiadny telefón, žiadny PC, žiadny net? a svätý pokoj...to je môj sen :D asi som fakt strašný asociál :D takže v prvom rade by som si zobrala čítačku s tisíckami kníh, i keď čítačky neuznávam..nič skrátka nenahradí štruktúru papiera a vôňu knihy (pokiaľ to nie je nejaká nechutná z knižnice :D ) a jedna kniha by mi nestačila, akokoľvek obľúbená by mohla byť.okrem toho sa tam vraj dá dať aj hudba aj písať poznámky, takže 3v1 :) ďalej by som si zobrala solárny panel, aby som mala tú čítačku ako nabíjať a samozrejme, že by mi poslúžil aj na destiláciu vody a ohrev vody, keď by som si postavila neskôr nejaký príbytok a prípadne by som si aj nejaké bylinky a rastlinky usušila :D a to by mi vlastne stačilo :D ako tretí mi napadol opaľovací krém, ale keďže by som si dokázala vyrobiť kokosový olej, ktorý by poslúžil rovnako a ešte by bol aj prírodný, tak by to bolo zbytočné...tak ako tretí by som si zrejme zobrala nôž, ten sa vždy zíde.úplne si to viem predstaviť, celé dni len preležané na pláži s knižkou, kúpanie v mori, zenový relax, prechádzky, zbieranie plodov, prípadne by som si rybku ugrilovala alebo by som si pripravila niečo na spôsob sushi :D a keď by som sa už fakt nudila, zobrala by som si paličku a čmárala si do piesku funkcie a limity, možno by som to za ten čas strávený tam aj pochopila :D

    OdpovedaťOdstrániť
  46. pokiaľ som to publishla dvakrát tak sorry , prvýkrát sa mi vypol book :D

    OdpovedaťOdstrániť
  47. vanda _rs@azet.sk
    1. spoločné fotografie s rodinou aby som ich mala aspon takto pri sebe
    2. postel
    3. cudzojazzčné knihy alebo nejaké pre samoukov aby som sa aspon takto ucila !:D mozno ak by ma niekto z toho ostrovu dostal tak by som to aj v živote využila haha

    OdpovedaťOdstrániť
  48. http://www.sammydress.com/product862173.html
    ervulenka@seznam.cz

    Rotoped - abych zhubla :-D
    Přítele- abych nebyla sama
    A stolni hru Kamasutra - aby byla sranda

    OdpovedaťOdstrániť
  49. http://www.sammydress.com/product909771.html (pripadne dalsich inych milion veci)
    lucia.nagy@gmail.com

    no .. :D vcera ked som uz lezala v posteli tak som vazne uvazovala nad tymto a k nicomu (mudremu) nedospela
    1. kefa na vlasy, lebo by som po dvoch dnoch vyzerala ako Tom Hanks v stroskotancovi, z coho nasledne vyplyva aj 2. ziletka a 3. moj pes,lebo vzdy som tuzila rano behat so psom na plazi, so deep :D

    OdpovedaťOdstrániť
  50. http://www.sammydress.com/product909771.html
    lucia.nagy@gmail.com
    no ... :D vcera som nad tym uvazovala pred spanim a na nic mudre a hlboke som neprisla :D
    1.kefa, kedze po dvoch dnoch by som na tom bola ako Tom Hanks v Stroskotancovi, cize z toho automaticky vyplyva 2. ziletka a 3. aby to nebolo len o roznych chlpoch asi moj pes (hops,tak aj to je o chlpoch :D) lebo som vzdy chcela behat rano po plazi so psom

    OdpovedaťOdstrániť
  51. /jeeej je rano az ked som rozhorcena napisala druhy koment,ze kde ten prvy zmizol som si vsimla, ze je potrebny approval - no cele to kazim! /
    Lucia

    OdpovedaťOdstrániť
  52. 1 . Vykonané!
    2. Skutočne, prisahám, že skutočne som sa snažila si niečo vybrať, niečo konkrétne, niečo pekné, niečo... jednoducho niečo. Ale možností je tak veľa a všetky sú také pekné, preboha, to mi nemôžeš dávať takto na výber, hlavne, keď sa neviem rozhodovať. Každopádne asi toto http://www.sammydress.com/product862173.html , lebo sú to najčarovnejšie čipkované šaty, aké som kedy videla, isto. No neviem. Neviem. Asi teda tie. Ibažeby nie. Nááááh, potom, ak náhodou, poviem definitívne.
    3. radka.komzikova@gmail.com
    4. Určite beriem TARDIS, nemožno mi ju nezobrať pre prípad možného návratu. V priestore. V čase. Hockam, proste TARDIS (neviem, či pozerávaš Doctora Who, ale ak nie, určite začni!). Potom by som si ešte vzala Príručku mladých svišťov alebo obdobne náučnú literatúru, ktorá by zo mňa urobila šikovnú amazonku, schopnú urobiť oheň, pitnú vodu z moču a podobné veci. A potom ešte Džina (nie alkohol), ktorý by mi splnil tri želania v prípade, že by mi to s tou vodou a ohňom nevyšlo.
    Chcela som napísať, že aj muža by som si, ale nemôžem ho veru vecou nazvať, takže toľko.

    OdpovedaťOdstrániť
  53. 1. Už dávno po-like-ované :)
    2. Túto bundu si prosím. S-ko. http://www.sammydress.com/product224949.html
    3. martina.nalevanko@gmail.com
    4. Ak by som sa už z nejakého dôvodu ocitla na opustenom ostrove, chcela by som mať pri sebe určite svoju mamu, lebo:
    A) mami vždy všetko vedia :D
    B) tá moja učí matiku a fyziku- toť, level prežitia zmáknutý na jedničku s hviezdičkou
    C) mala to ťažké s kadečím a kadekým, takže by som chcela tento dobrodružný trip venovať práve jej! Vždy sníva o cestovaní, no väčšinou sa obetuje pre nás a na cestovanie neostane čas ani financie..
    Druhá vec by bola zápisník s perom- konečne by som mala čas na spísanie- svojich pocitov, spomienok, snov, básní, poviedok a všetkého čo tam s mamou prežijeme. Foťák (vo všetkej úcte k Tebe a Tvojim fotkám Dominika) by som nechala doma. Keďže by šlo o opustený a teda verím, že človekom nedotknutý ostrov, chcela by som, aby to tak aj zostalo. Nech ho ľudská skaza nezasiahne..
    Posledná vec, ktorú by som chcela mať, by bola nádej...
    Nádej, že ma môj muž hľadá naprieč šírim morom. Nádej, že chýbam ľuďom na ktorých mi záleží. Nádej nato, že keď sa mi podarí vrátiť domov, byť lepším človekom už neostane len pri sľuboch...Nádej, že sa vôbec ešte niekedy vrátim domov.

    OdpovedaťOdstrániť

Instagram