Airbnbíčko v Miláne

októbra 06, 2015

Keď sme sa rozhodovali kde a ako bývať v Miláne, voľba padla jednoznačne na airbnb. Kedže sa medzi nami i vami ešte stále nájde niekto, kto túto fenomenálnu službu nepozná (tak ako aj naši spolupustovníci), trošku vám predostriem situáciu.
[ér bí en bí] to sú
- cudzie byty, ktoré môžu byť nachvíľku vaše
- super výhľady v super uličkách
- raňajky ako pravý domestikál
- tipy a triky od vašich domácich hostiteľov
- bicykle od domácich (aj to sa stáva!)
Všetko je to však o správnom výbere, šťastnej ruke a je to tak trošku ako nakupovanie na internete - treba si to všetko dobre zvážiť, nenechať sa nalákať len na pekne nafotené a nasvietené byty s lákavou cenou, ale radšej zvážiť viac možností. Moje skúsenosti sú však zatiaľ iba pozitívne - Budapešť, Helsinki, Štokholm (ehm za tú cenu) a Miláno, kedže som ten typ človeka, čo každé rozhodnutie premyslí minimálne 8tisíc krát a i v Taliansku sme nakoniec došli ku symbióze a vybrali dobre.

Ak airbnb nepoznáte a láka vás to, keď pocestujete cezomňa, dostanete na prvú cestu 18 éčok (okolo 500 českých) zľavu a takisto aj ja. (Podstatná informácia, aby sme boli takto pekne transparentní a na pravej miere) Ja som takto tiež urobila komusi radosť, tak prečo nie. : ) Milujte sa a množte sa cestujte! My už okukujeme Berlínske byty a občas je to super inšpirácia aj čo sa týka interiérového dizajnu.

Fotky z milánskeho bytíka.




A vy ako bývate keď cestujete? Dávate prednosť hotelom, hostelom či couchsurfingu alebo ste totálne na airbnb vlne ako ja?

You Might Also Like

0 comentários

Instagram