HAPPY 4th BIRTHDAY TO BLOG & ANNIVERSARY GIVEAWAY!

júla 09, 2014

Ťažko tomu uveriť.
4 roky.
16 ročných období.
370 publikovaných príspevkov.
1344 google friend connectov.
1460 dní.
2327 fejzbukovských ehm vás.
8045 komentárov.
10 325 lookbookerovských vás.
35 040 hodín.
502 814 návštev.
2 102 400 minút.
126 144 000 sekúnd.
A predsa sa točí a predsa sem ešte niekto chodí a dokonca ma to ešte stále baví! Nechcem sa tu veľa rozplývať aby ste mi tu nezaspali nebodaj, no minimálne dve vďaky si dovolím venovať.

Prvá patrí hlavne Tebe, drahá čitateľka, prípadný čitateľ! Že si nájdeš kúsok času v tom svojom uponáhľanom živote a venuješ ho prečítaniu mojich kecov prípadne aj prispeješ a potešíš moju malú blogerskú dušičku, ďakujem Ti za to!






Another vďaku venujem spolutvoriteľom, udatným fotografkom, ktorí trpeli moje všakovaké maniere a nároky, pohľady okoloidúcich a iné výstrelky. Túto vďaku smerujem pekne poporiadku: Ivanovi, Jakubovi, slečne Maliarke, Tiborovi a Filipovi. Ľudia, ktorí tu na blogu nechali kus seba i mňa, ďakujem! :)





Keď sa tak spätne pozerám na niektoré kreácie, až sa mi rozum zastavuje, ale tak čo, mladosť radosť pochabosť atď. Každý sme nejaký.

Z čírej vďaky a keď už vás tu takto mám, tak reku nech aj vy z toho niečo máte, rozhodla som sa usporiadať giveawaju. Najletnejšiu aká len môže byť. O čo teda hráme? Vybrať si môžete na tomto linku dve veci z trojice šaty/bikini/okuliare, jedinou podmienkou je, že to nemôžu byť dve šaty alebo dvoje bikini alebo dvoje okuliare,ale jednoducho kombo.

Niektoré vecičky z gifka: 
bikini ♣ bikini  bikini ♠ bikini
dress dressdress  dress

Podmienky sú prosté:
1. Zaregistrovať sa na Sheinside.
2. Dva lajky tu i tam:

3. Do komentáru hoďte mail, s ktorým ste sa zaregistrovali a keď už tuto s blogom máme to výročie, kľudne nám povedzte, že čo si o nás myslíte, čo sa vám nepáči/páči, čo by ste chceli viac a čo menej, hocčo čo vás zaujíma alebo len tak čo chcete. 

Víťaza vyhlásim na fb stránke cca keď sa vrátim, takže buďte v strehu.

Aj keď o druhej ráno už headingujeme na pražské letisko, budem sa snažiť vám možno aj poodpisovať! Zatiaľ sa mi tu opatrujte a užívajte života! Pá!




You Might Also Like

40 comentários

  1. Tak já jsem tam zaregistrovaná s emailem dodomina@seznam.cz jelikož jsem dělala registraci už dávno a to přes facebook, kde mám ještě svůj debilní email z mládí :D
    No a tvůj blog dr mi strašně líbí, ten originální styl outfitů i textu je prostě něco, co ti sem táhne čtenáře, takže jen tak dál :))
    Dom by Dom

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Splňuji vše :)
    kajush.01@centrum.cz
    Mimochodem přeji všechno nejlepší! a doufám, že se v blogování bude dařit tak dobře jako teď a třeba ještě líp :)

    Giveaway je skvělá a vybrat si dvě věci je opravdu těžké,ale hodně mě zaujaly tyto šaty http://www.sheinside.com/Pink-V-Neck-Sleeveless-Pleated-Chiffon-Dress-p-158271-cat-1727.html které jsou opravdu nádherné a tyto plavky http://www.sheinside.com/Red-Bandeau-with-Mild-Push-up-Molded-Foam-Padding-Bikini-Set-p-139785-cat-1866.html :))

    OdpovedaťOdstrániť
  3. tvoj blog je čoraz lepší, najmä fotky v poslednej dobe sú také iné :) a aj keď veľmi nekomentujem, vždy si všetko čítam a obdivujem.
    no a na sheinside som zaregistrovaná ako ridikulozna@gmail.com , tak reku vyskúšam šťastie.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. To už vážne zbehli 4 roky? Ach, teším sa s tebou. :3 Musím poďakovať aj ja tebe za to, že pridávaš úžasné, dokonalé a ešte neviem aké posty. Ako som ti už písala, moc rada si ich čítam a vždy sa pri nich aj zasmejem. Si úplne mega, milá, usmievavá bloggerka :)) Vážne ti ďakujem! Síce tvoj blog nesledujem tie 4 roky. Myslím, že to bolo pred rokom čo som ťa začala sledovať :3 Prepáč za taký dlhý komentár. Neviem či sa ti bude všetko chcieť čítať. :D Lavujem tvoj blog <3
    Trochu od témy- na Sheinside, som zaregistrovaná pod e-mailom norabrindzkova@centrum.sk :3

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Mne sa páči všetko, hlavne vlastna tvoja tvorba a nejake tie random fotky. Modne kreacie su trochu iný štýl ako mam ja, ale vedela by som ti tak polovicu šatníku ukradnuť :)
    Želám všetko najlepšie k 4 narodkám - o chvílu budeš mať vek na škôlku ;)
    d.keleceniova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Milujem tvoj blog a vždy ked mi na FB naskočí jednotka pri upozorneniach s tým, že si niečo pridala tak to otváram lebo ma neskutočne baví tvoj štýl písania, obliekania...som rada že som ťa objavila na fb stránke(Móda zo slovenských a českých ulíc), pretože ako jediná si mi zo všetkých outfitov bola sympatická práve ty, máme podobný štýl obliekania :) a ten e-mail je l.plankenbuchlerova@gmail.com a želám všetko najlepšie a ešte minimálne dalšie 4 roky na blogu!!

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ahoj! tvoj blog som objavila len nedávno, ale hneď ma očaril. škoda že som ho neobjavila skôr :D Vždy sledujem čo pribudne nové. Páči sa mi tvoj štýl, hlavne vlasy aj super fotky. Gratulujem k narodkam blogu. Nech ti to tak ide aj naďalej :)
    Sheinside - sabi1220@pokec.sk :D

    OdpovedaťOdstrániť
  8. didasmiles@gmail.com

    Želám všetko najlepšie, ja ťa sledujem asi rok a milujem to tu. Máš nádherný štýl obliekania a si prekrásna osoba. Veľmi sa mi páčia dievčatá s ryšavými vlasmi a ty ich máš nádherné. Pokračuj v tom, čo robíš, je to jednoducho skvelé

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Všechno nejlepší ke 4. blogovým narozeninám! Doufám, že tu bude ještě dlouho, protože patří k mým úplně nejoblíbenějším. Nový příspěvek od tebe, vždycky krásně barevný a celkově pozitivně naladěný, mi pokaždé zvedne náladu.:)

    Ke giveaway tedy: apassionatefashionista@email.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Splnujem všetko. TVoj blog je úžasný milujem ho :3 Nemenila by som na ňom nič lebo je celý super :3 môj email : miley12370@azet.sk nečuduj sa nad ním urobila som si ho ešte ako dieťa :-D A všetko najlepšie ♡ dúfam že budeš takto pokračovať ešte dlho :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. nikolaorechovska@gmail.com :)
    na tvojom blogu milujem všetky outfity a hlavne tie zmysluplné texty k tomu <3 :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Milujem tvoju osobu, tvoje módne kreácie a charizmu, ktorá z teba vyžaruje! Obliekaj sa a bloguj ďalšie 4 roky + milión!
    ktkubalova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  13. To je krásně napsané! Přeju blogu ještě dalších spoustu skvělých let:)
    Moje kombo z gifka: plavky s mašličkou/ bílé šaty s květinami/ černobílé brýle
    Snad se na mě usměje štěstí:)
    majuees@gmail.com

    HAPPY BIRTHDAY!

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Ja tvoj blog milujem a stalkujem už straaaaaašne dlho! Nič by som nemenila, veď to ho robí takým, aký je ;)
    zuzanagrajciarova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  15. fortovat@seznam.cz
    Všechno nejlepšíí :) Budě to znít divně, ale jsem posedlá tvými vlasy :D A pak taky roztomilými outfity, které bych sice sama nenosila, protože prostě "nejsou já", ale můžu se u tebe nad nimi kochat, že.
    :)

    OdpovedaťOdstrániť
  16. luckybaby115@seznam.cz
    Hrozně se mi líbí tvůj styl oblékání a tvoje blikající fotky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Gratulujem k blogodeninám :) Mám tvoj blog rada pre viacero dôvodov, jedným z nich je, že mám proste rada košické blogerky :-D Cítim takú východniarsku spolupatričnosť :-D Ďalej sa mi veľmi páči tvoj štýl a raz som s tebou dokonca mala spoločný koncert a jáj tie husle, šak som sa trikrát skoro roztopila :) Si mi sympatická proste :) Želám veľa úspechov a ďalších minimálne 40 rokov úspešného blogovania :)

    tims.sobotova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  18. Krasny blog, super styl a skvele fotky :)
    honeygd@hotmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  19. Gratulujem, blog mám veľmi rada
    janka.zabojnik@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  20. Mne sa páčite, ste super ozvláášnenie. :P" :)
    bloodyxdoll_wrrr@azet.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  21. jana.turekova29@gmail.com

    ps: veľmi rada čítam tvoj blog :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  22. zuzana.repkovaa@gmail.com

    Milá Dominika,
    my ďakujeme tebe, že náš (ne)pravidelne zásobuješ svojimi výplodmi módnej fantázie a obnažuješ pred nami aj tie tvoje výplody duševné ;) myslím si, že veľa z nás v tebe vidí spriaznenú dušu so správnou dávkou weirdoizmu :D a prajem ti, aby si to s nami vydržala aj naďalej (občas, keď skočím pozrieť na ask, sa ti dosť čudujem, že ťa baví na niektoré rovnaké otázky odpovedať 3000krát :D ).
    btw, čo sa stalo s tými ročnými šošovkami, čo si si minulý rok kúpila, ale ani si ich ten rok neznosila? :D a inak, mohla by si spraviť toto leto aj festival wear post :)
    uži si Filipíny, FOŤ a ochutnaj miestne špecialitky a potom nám to zreferuješ :D

    OdpovedaťOdstrániť
  23. Milá blogerka,

    Si fashion, beauty, lifestyle alebo akékoľvek iná nadšená blogerka? Máš už webové stránky, profil na Facebooku a Twitter a chceš viac? Otoč svoj blog na aplikáciu a získaj si širšie publikum.

    Tvoj blog zaregistrujeme v Apple App Store a v Google Play Store a vytvoríme ti tvoju vysnívanú aplikáciu. Urobíme to rýchlo, veľmi elegantne a za najlepšiu cenu na trhu.

    Tvoja aplikácia bude kompatibilná s iOS a Androidovými telefónmi, tabletmi a iPadmi.

    So svojimi folowermi ostaneš v bezprostrednom kontakte. Ak si práve zverejnila na svojom blogu príspevok o svojom najnovšom outfite alebo recenziu tvojho nového rúžu, tvoji následovníci to budú okamžite vedieť cez push notifikácie.

    Sme taktiež pripravení prepojiť tvoju aplikáciu s Facebookom, Twitterom, Instagramom alebo Youtube.

    Poď na to!

    Team apps4bloggers
    apps4bloggers@gmail.com
    http://www.apps4bloggers.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  24. Jéééééé! :D Blahopřeji moc, jak blogu, tak tobě, že to tu tak krásně vedeš (tzn. píšeš, tvoříš, zdobíš, upravuješ, spolufotíš). Doufám, že to potrvá ještě dlouho, protože ty jsi fakt skoro jediná, ke které chdoím na blog, i když vůbec na blogspot nemám chuť a čas. Takže ti přeju ještě spoustu nápadů (a jsem si jistá, že jich nebude málo :) a spoustu šikovných fotografů (a myslím, že jsi je už našla :).
    A protože nemám žádné pořádné sluneční brejle, připojím se k soutěži-takže jajka.cab@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  25. Ja ďakujem tebe :) ešte sme neskončili :D !!! Máte sa načo tešiť :)

    OdpovedaťOdstrániť
  26. Gratulujem k "narodeninám" :D Tvoj blog zbožňujem, každý jeden článok si musím prečítať a rada sa vraciam aj k starším :) Myslím, že outfity máš stále lepšie a lepšie. :) Len tak ďalej, nech ti to vydrží ešte najmenej ďalšie štyri roky.

    Registrovala som sa na Sheinside už dávnejšie s mailom kajusht@gmail.com
    Nevedela som, či treba linky prihodiť, tak tu som si vybrala :) tieto skvelé šaty http://www.sheinside.com/Navy-V-neck-Backless-Split-Side-Maxi-Dress-p-173418-cat-1727.html a plavky http://www.sheinside.com/Yellow-Full-Lined-Ruffle-Triangle-Top-with-Light-Removable-Padding-p-139906-cat-1866.html

    OdpovedaťOdstrániť

  27. Musím povedať, že k tvojmu blogu sa neustále vraciam hlavne pre jeho atmosféru. Akože pekné romantické obrázky s careless prístupom, to je najvác kombinácia a najväčšia prednosť tvojho blogu. Si teda myslím ja osobne. No a ešte vyzdvihnem inšpiratívnosť, lebo tej je tu ozaj ako čečiny.
    Rob, čo robíš, robíš to dobre. Maj pekný deň/týždeň/dva/leto a teš seba i čitateľov! Veľa zdaru :)
    radka.komzikova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  28. bar.fodorova@gmail.com
    Prizná sa, že tvoj blog ma zaujal originálnymi kresbami a takým slovenským študentským pokojom. Teraz je to na môj vkus odstupom času príliš sladké ale vždy si rada prečítam tvoje myšlienky. Často sa zabavím a pomyslím si "Slovensko nie je až tak stratené. Ešte tú máme blogerov, s ktorými tu nie je nuda" :)

    OdpovedaťOdstrániť
  29. Všetko naj blogu, nech sa mu darí ;) Mňa zaujal hlavne zaujímavým dizajnom a mne oku lahodiacim vkusom, a možno aj viac iných tém ako outfitov by som privítala, páči sa mi aj tvoje iné kreatívne sebaprezentácie (foto, kreslenie,...) ;) Brala by som aj nejaké video s tebou ako hráš na husliach ;)))
    Aspoň 3x viac čitateľov ako doteraz prajem

    lapetiteaura@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  30. Ja tu mám rada všetko, tvoje vlasy, milé kreácie, čo máš na sebe, fotky, gifká, videá a hlavne vtipné popisy, ktoré ma pobavia :) Verím, že to tu bude naďalej takéto super :)

    sonjatokarova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  31. Myslím si,že najväčšia vďaka a uznanie patrí Tebe,že sa venuješ tomu,čo Ťa baví a tým inšpiruješ a často pomáhaš iným ľuďom. Chodím sem stále. Či už cez mobil alebo laptop, som tu proste stále! :D Verím,že Ťa blog neomrzí a budeš nám neustále prispievať svojimi skvelými a nápaditými príspevkami. Prajem veľa šťastia a krásne leto :) janiklikacova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  32. Myslím si jen a jen to dobré. Přeji ti co nejvíc čtenářů a aby tě to pořád bavilo :). Na tvém blogu miluji kloboučky a příjemné nalazení (nebo atmosféru?). Tvoje outfity jsou hravé a to se mi moc líbí. Přeji pěkné blogování :) barborakurdziel(a)email.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  33. Ahoj Dominica!
    Gratulujem k vyrociu, len tak dalej s blogom. Nasla som si ta pomerne nedavno, ale tvoje outfity a hlavne fotky sa mi velmi pacia. Taktiez design blogu/webu je super, len by si sa mohla zbavit toho kurzoru. :)

    Zaregistrovala sa s emailom lumierelight@hotmail.com.

    OdpovedaťOdstrániť
  34. Tak to ti veľmi silno moc gratulujem a prajem ti nech máš pred sebou minimálne ešte štyri takéto úspešné blogové rôčiky! :)

    A hlásim sa, passionflowerblog@gmail.com :).

    OdpovedaťOdstrániť
  35. To už jsou 4 roky? Páni! Je vidět, že Tě blog stále víc a víc baví! :)
    r.iln@seznam.cz
    http://www.sheinside.com/Red-Sleeveless-Lace-Split-Full-Length-Dress-p-157346-cat-1727.html
    http://www.sheinside.com/Black-Halter-Ruffle-Strapless-Bandeau-Bikini-p-170181-cat-1866.html

    OdpovedaťOdstrániť
  36. Ahoj na blogu by som nič nemenila, je tam všetkého tak akurát :) Prejem Ti ešte veľa takých rokov na blogu:)
    Zaregistrovala som sa mailom frankova.nikush@gmail.com. A v prípade výhry by som si priala http://www.sheinside.com/Yellow-Strapless-Bandeau-Bikini-p-166210-cat-1866.html a http://www.sheinside.com/Dark-Red-Scoop-Neck-Sleeveless-Skater-Dress-p-177011-cat-1727.html ďakujem

    OdpovedaťOdstrániť
  37. Ja ťa sledujem už pradávno a na tvojom blogu sa mi páči to, že je výnimočný, pretože máš výnimočný štýl písania, vymýšľaš si slová, argumentuješ, vtipne píšeš, zamýšľaš sa nad hocičím iným spôsobom, si jednoducho iná a tak i tvoj blog je iný.. :)
    Ak dovolíš, ja by som si vybrala 2 veci až ked náhodou vyhram..neviem sa rozhodnuť, takže ak by som vyhrala uskutočním poradu s mamkou :D :D :D BAAAj

    OdpovedaťOdstrániť
  38. najlepsi blog v tejto krasnej malebnej krajinke. co uz sa dalo cakat, od Topness žony.

    OdpovedaťOdstrániť
  39. Máš osobitý, intelektuálny štýl čo odlišuje tento blog od iných nudných a nezaujímavých na podobnú módnu vlnu ladených blogov. Takže len tak ďalej, prajem veľa nových kreatívnych nápadov! :)
    petraneko@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  40. happy anniversary for your blog!

    OdpovedaťOdstrániť

Instagram