DIY IV. - Môj paralelný svet.

februára 13, 2011

Do ktorého si tak občas unikám.
A ako sa spájajú dva paralelné svety?
Návod:



1. To si vezmete jeden ľubovoľný karisblok, podľa vašej potreby a  pomocou samolepiacich papierikov si oddelíte extrasuperšpeciálne dôležité veci. Takto navodíte dojem puntičkárstva. ;) Tento dojem budeme neskôr potrebovať, preto si dajte záležať. Čím viac papierikov tým lepšie.
2. Dojem puntičkárska treba dostať do podvedomia, o to viac ak puntičkár nie ste. [Samozrejme rodení puntičkári to budú mať ľahšie.] Na druhú stranu umiestnite rozvrh alebo čosi dôveryhodné a pokračujte ešte pár ďalších strán. Najlepšie je pokračovať matematikou, chémiou a tak..
3. V treťom bode nastáva zlomový okamih. A tu sa ukáže aká silná bola vaša príprava puntičkára - začiatočníka. Do poznámok od slovenčiny pridajte malú kresbičku absolútne nekorešpondujúcu s danou tému. Podotýkam ABSOLÚTNE. Mala by byť nakreslená perom, aby sa neodlišovala farbou od textu. Takto si pripravujete pôdu pre ďalšie prejavy paralelného sveta. Toto bolo len ako abstinenčný príznak,ktorý ste tak trochu potláčali. ;D 
4. V duchu tretieho bodu pokračujte ďalej a svoje kresbičky rozširujte. Pridajte ich pár do praktických cvičení z chémie či do angličtiny. Dbajte na používanie pera.

5. Ak sú vaše perové kresbičky už dostatočné veľké a máte dostatok odvahy, skúste pridať k poznámkam od chémie niečo na pol strany a poriadne ceruzkové!
6. Keď už ste raz začali ceruzkovať, neprestávajte s tým! Ceruzkujte všade! Do matematiky, slovenčiny, angličtiny, fyziky, nemčiny, chémie, literatúry! 
7. Vrchol ceruzkovania spoznáte práve vtedy, keď sa vám vedľa strany slohu z nemčiny neobjaví  ďalšia strana slohu z nemčiny,ale portrét spolusediaceho. Toto si už ale vyžaduje veľkú dávku ignorancie voči vyučujúcemu a výkladu. 
8. A ak sa na vás z toho puntičkárenia niečo nalepilo a oplývate veľmi veľkou dávkou trpezlivosti, môžete operovať. Trebárs aj celú stranu. Ale toto nebude práca na jednu vyučovaciu hodinu. Ale tak na týždeň.
Týmto sme ukončili zjedonocovanie dvoch svetov. Tak vám želám veľa šťastia! ;D
A ako to dopadlo u mňa?
Potom sa môžete pochváliť ako vám to šlo? ;))))


You Might Also Like

15 comentários

  1. Kromě toho, že mi je líto, že jsem nikdy neuměla takhle hezky kreslit, závidím to, že máš v rámci možností pěkně uspořádané sešity. Dřív na střední jsem se o to snažila taky, bezúspěšně, a teď, na výšce, to je teprv poctivý peklo.)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. no to tam mám iba také veci pre ktoré sa neoplatí zakladať zošiť:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Poznámky jsou prima, a to rozdělení se mi hrozně líbí!
    Akorát mé kresbičky by nebyly tak pěkné, jako tvoje!
    Si.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tohle taky dělám, většinou ale kreslim místo toho, abych dávala pozor, takže to pak dopadá dost špatně :D

    ale tvoje kresby jsou asi o milion procent lepší než moje, ty tvoje maj aspoň nějakou hodnotu. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. ja mám tiež takéto paralelné stavy:D väčšinou v škole

    OdpovedaťOdstrániť
  6. PERFEKTNÍ!! DOKONALÝ!! SUPER!! ÚŽASNÝ!! ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  7. úžasný návod! :) taký malý DIY, určite vyskúšam ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. great blog ; D
    more !

    if u want follow me and write comment ;*

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ahoj, oslovili jsme Tě, protože jsi slovensky píšící bloger.

    když jsme před pár dny přešli z jiné služby na blogspot.com, jediné co tu chybělo byla komunita blogerů a tak se zrodil nápad zkusit si jí vytvořit.

    A proto tu je "Clausa Societatis" (z lat. uzavřená skupina).

    Náš záměr je sdružovat české a slovenské blogery z blogspotu. Aby člověk lépe nalezl zajímavé blogy pro čtení a naopak pro svůj blog nalézt čtenáře.

    Jenže k tomu potřebujeme další blogery. Proto Tě zveme na http://clausa-societatis.blogspot.com , který by měl sloužit právě tomuto účelu.

    Určitě by jsme se časem chtěly pokusit o nějaké zábavné projekty.


    Pokud se tedy budeš chtít k nám přidat, přihlaš se na blog popsaný výše.

    Za Clausa-Societatis Aiquen a Veverka Bí

    OdpovedaťOdstrániť
  10. lovely :):)

    http://opinionslave.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  11. krásne kreslíš veľmi, ja aj zoberiem to pero a nič žiadne nápady, pri tom keď pozerám na tú žirafku také niečo by som možno zvládla je perfektná, ale samú by ma to nenapadlo :/

    OdpovedaťOdstrániť

Instagram